Påskgodis

Påskhelgen i ett nötskal:

Det briljanta: Jag beskrev hur den mörka natthilmlen ska förvandlas till en sprakande soluppgång (i mitt senaste 3dprojekt) under sista refrängen, som En visuell tonhöjning. Min medpassagerare på tåget blev så impad att hon frågade om hon fick citera mig.

Det härligt hurtiga: Det gick inte många timmar från det jag anlänt tills jag snörde på mig gympaskorna och drog ut på joggingtur ut i skogen.

Smågalen sentimentalitet: Min syster gömde sig i bäddsoffan -for old times sake. Det var meningen att jag skulle ta dit mamma och prata med henne sittandes på soffan, medan min syster skulle göra underliga ljud och knackningar inifrån möbeln. Men det sket sig rejält när jag började skratta på en gång.

Mest annorlunda middagsluren: Efter en påskmiddag hos farmor, som både fröjdade gom och öga storligen, lutade jag mig mot min syster som satt bredvid mig och vilade i hennes knä.

Wild and crazy: Vår lugna hund Lukas som är rätt förutsägbar i vanliga fall, tog chansen att busa runt på grannens gård med kopplet släpandet efter sig. Lite tåga i honom fortfarande!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits