Superloket och pånyttfödelse

Åh va nätet är segt nu på kvällskvisten. Jag längtar efter att få sova. Men först ska jag kungöra dagens höjdpunkter.
-MIn joggingtur efter jobbet. Ojoj börjar det här bli en vana? Bara två dar sen sist.. Jag kände mig som värsta friidrottaren där jag ångade fram! Som ett snabbt lok! (Som dock flåsade betänkligt större delen av tiden och behövde vila ibland) Efter ett varv gick jag hem och laddade upp med en massa godis och vattendrickande för att sedan spurta sista varvet.
Det var verkligen en höjdpunkt för jag kände Gud så nära mig och jag hade en skön lovsång klingande inom mig (ett eko från söndagsgudstjänsten). Jogging är ett jättebra tillfälle att upphöja Gud på.

-Återupptagande av Vänner-serien-tittande. Jag mår bra och blir glad bara jag ser ett avsnitt. Vad jag älskar den serien!!!

-Och så naturligtvis. Denna tidiga vår. Jag behöver väl inte säga så mycket mer än sol och värme och blå himmel, för jag tror alla vet vad dessa ting kan göra efter en lång mörk vinter. Mer än någonsin inser jag att våren innebär pånyttfödelse. Plötsligt känner jag energi och inspiration till att göra allt nytt. Jag vill storstäda lägenheten, skaffa nya kläder, nya möbler, nytt allt, för det är så det känns. Vinden rycker mig i tröjärmen. Världen känns vackrare och jag är Äventyraren!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits